perjantai 15. maaliskuuta 2013

Blogin uudet tuulet ja uusin nukkis projekti

Ajattelimpa siivota tämän blogin . Vanhoja juttuja pois ja keskityn tässä harrastuksiin. Mulla toinen blogi taiteelle joten tähän sitten muita juttuja varten. Massajuttuja ja nukkekoti juttuja ym olisi tänne tulossa. Poistelin tilan saamiseksi vanhoja kuvia ja lisään uusia :) . En jaksanut aloittaa uutta blogia enää ;) .

Tästä tämä uusin projekti. Ostettu kirpputorilta :
 http://ankkurinappi.com/index.html
Tämä myös ilmoitettu kilpailuun (linkin ylälaidassa tuunauskilpailu) , palkintoja ei ole tiedossa mutta se ei nyt ole se tärkein :) , on vaan kivaa remontoida tämä mökki. Tämän valmistajaa ei ole tiedossa, jos joku tietää kertokaa :) harmikseni en googlettamalla nyt löytänyt yhtään mutta käykää katsomassa, tuolla toinen saman mallinen nukkis :D : pikkuista.blogspot.fi 

Vinkatkaapa jos tiedätte tästä, miltä vuodelta tämä esim on. Huone korkeus on 20cm. 
Olen isontanut porrasaukkoja- alhaallakin oli luukku (paperin alla kuvassa), sitäkin suurensin että mahtuu portaat paremmin ja joku kulkemaankin siitä :) . Tapettejakin on ja lattia + kattolaudoitus sahattu sopiviksi, joten eikun hommiin. 

Sähköpistokkeita en testaa, ei sovi mulla olevat tähän joten en osta uusia. Tarkoitus on led valoilla valaista ja kirpputori ja itsetekemällä + muiden tekemillä kalustaa tämä.3 kommenttia:

  1. Hei, jos minulla lukee blogissani, että talo on Lundby Lisa, niin se on jäänyt korjaamatta. Talo ei ole Lundby, asiaa on selvitetty asiantuntijoiden avulla Ruotsia ja Englantia myöten :) Talon nimi ja valmistaja jäi mysteeriksi...

    VastaaPoista
  2. Niin, piti vielä sanoa, että onnea ja iloa tuunaukseen. Mielenkinnolla seuraan sitten projektiasi :)

    VastaaPoista
  3. kiitos, korjasin virheellisen tiedon :)

    VastaaPoista