maanantai 18. maaliskuuta 2013

Nukkekoteilua, rakennus puuhia

 Vähän päivitystä, nukkekodin neljännen kerroksen rakentamista. Työ pisteeni vaan on surkea, makuuhuoneen lattialla ;) Nämä ovet on ite askarreltu ja vähän epäilin tulleko niistä ovet vaiko ei. Saranoissa oli liian pienet ruuvit, ei onnistunut joten kuumaliimapistoolilla saranat on liimattu.

 Mineily saha. Ihan huippu! (Biltemasta, kuin myös listat-sytyketikut, joita tuossa sahaan) Päätin viime tipassa sittenkin pitää partsin vähän penempänä, enkä sittenmuistanut että takaseinä oli mitoitettu alkuperäis sunnitelman mukaan ;) , no tuuletus on kunnossa.. En myöskään ole tapetteihin yhtän tyytyväinen joten ne lähtee vaihtoon ja samalla seinä voisi saada jatkopalan ;)
 Pysyy koossa!
 Pikkuhuoneessa pikku ongelma, saranat on vinksallaan ja ei seinä meinaa aueta. Takaseinä puuttuu- hukkasin palan tapettia minkä olisin halunnut siihen, samaa kuin ovessa.. niin on jäänyt laittamatta. Lautalattia bambu tapletista.
 Uuden parvekkeen avajaisetKatoksesta tuli tytön toiveesta toinen partsi, sinne kuljetaan tikkailla ikkunasta ;). Köysitikkaat tehtiin myös. Minja maalasi kaidepuut ja tikkaat .

Mini Kobra puhelimet. Tilauksesta aloin tekemään :) Nämä myyty kaikki.


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti