tiistai 20. joulukuuta 2011

Sairaslomailua ja nukkekotia..

Sairaslomailen viimeisiä päiviä koulusta. Viisauden hampaan leikkauksessa olin eilen. Kirurgi meinas ettei huomennakaan ole menemistä kouluun..? Katsotaan nyt.

Päätin tehdä nyt jouluyllärin tytölle, sitä kun ei muutenkaan saa joulupakettiin :). Eli tässä kuvat tekemisistä. Keramiikkataiteilijalta -naisten joulumessuilta ( http://www.marja-leenasuvela.fi/ ) ostin ovikranssin ja hunajapurnukan nukkekotiin.

Vielä kesken eräinen takka myös huoneessa, tein sen tuikulle sopivaksi (led-tuikkukynttilä sisällä), kahden värisistä itsestään kuivuvista massoista tehty tiilet ja hormi. Vielä sitä jatkan kun saan joulusiivouksen ensin tehtyä :) . Se ei ole niin hieno kun olin suunnitellut, mutta teen nyt valmiiksi ainakin ja katson miltä näyttää. Mutta kiinnostaisi käyttää luonnon kiviä yms ja tehdä vähän erilainen.
Sain sormeeni rakkulan kun veistelin seinään reikiä mattoveitsellä. Oveen ensin porasin puolen sentin välein reiät ja sitten ei ollut enää paljon mattoveitsellä veistettäväksi.
 Ovi ostettu Hoppypointista. Liimasin kuumaliimapistoolilla ja lisäsin jäätelötikusta kynnyksen sisäpuolelle sekä ulkopuolelle palat. Siinä on lasikin :) (muovia). Oli useampiakin ovivaihtoehtoja, 10e maksoivat. Tämä oli mielestäni niistä komein. Pidän puunväristä siksi en sitä maalaa, ainakaan toistaiseksi.


Ikkunassa kalvo lasina ja seinään sinitarralla kiinnittämäni tuloste. (Siellä ainakin on talvi ;)

 Jouluvalaistus.


 En oveen raaskinut laittaa kiinni tuota kranssia, joten se on kerrosten välissä kiinni. Seinä on tyttöni maalaama (3v) <3.
 Mummo ja pappa takkatulen lämmössä ;)



 Vielä ovi ja kranssi..

Ja salamallakin huoneesta kuva.

Tämä kun on leikkinukkekoti, ei siis koriste, pitää tavaroiden olla kestäviä ja järjestys muuttuu joka kerta :). Ahkera sisustaja tyttöni ja yleensä mä järjestelen nukkekodin kun tavarat on kaikki missä sattuu. Uusia tavaroita täällä on jääkaappi(on hiukan iso mutta ei haittaa leikkejä), jääkaapin sisältä voin myös ottaa joku kerta kuvaa, siellä on maitoa ja munia, kakkua ym. Vielä pitäsi tehdä tai ostaa ovi takkahuoneen ja kylpyhuoneen välille. Mistä saisi pieniä saranoita?? Voisin sen tehdä itsekin. Ja haluaisin mini lampaantaljan takan eteen :D . Olisikohan äidilläni jotain tekoturkis/teddykarva juttuja vielä tallessa.

Pitäisi jatkaa valokuvaoperaatiota, siis tilattava vuoden valokuvat, niin saisin konetta tyhjennettyä, alkaa olla nimittäin aika täynnä :). Otan paljon kuvia, ehkä vähän turhankin monta. Työtä niistäkin on kun poistelen huonot ja lähetän kehitettäväksi, onneksi saa netin kautta lähetettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti