lauantai 30. maaliskuuta 2013

Karhujen talon valmistelua

 Liisteriä ja sanomalehteä+ vessapaperia.
 Karhu on remonttivälipalall ;) . Jääkaapin sai tyttöni, se on vähän olevinansa erilainen ja ei ihan ehjä... Jääkaapin ovi korjaantui mutta yläkaappi ei vielä. Kysyn isältä jos sillä ideaa(sillä kokemusta meidän lelujen korjaamisesta ;) )
 Jo alkaa vähän hahmottua. Tänään lisää kukkasia pitää tehdä, että saan samanlaisia.
 Maalaustakin pitää vielä tehdä..
 Ja tässä epäonnistunut kylpijä, koeversio siis. Tuli liian iso ja väri muuttui uunissa. Paistamatonta massaa on vieressä. Eli tiedänkin että se vähän muuttuu. Tämä on kokonaan tehty ensin foliosta-joka oli ensimmäinen virhe .. mutta kokeilemalla oppii..

 Kirppari löytöjä. Nämä tulossa nukkikseen. Purkkeja tulee koruista. ja pääsiäiskoreistekin löytää paikkansa. Puut kasvaa ruukuissa.
Nukkekotiperhe. Ja uudet tapetit ällötapetin päälle sekä lopulta ei enää ole tuuletusreikää nurkassa. Sain lopulta korjattua seinän aukon.

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tämänpäivän yllärit :)






Kiitos Ria ylläristä! Toisen yllärin lähettäjä jäi arvoitukseksi :) Tässä molemmat. Nyt kelpaa herkutella ja ihania henkareita- metsästin noita tigeristä mutta en löytänyt joten kivaa kun sain niitä :) voin vaikka väännellä lisää ite :)

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Vaihdoista lisää kuvaa :)

Vielä lisää vaihtoja :) Marikan suklaat ja keksejä tekisi ihan mieli maistaa ;) . Ihana kangas Teijalta on ostettu, muut on vaihtoja. Tässä jo mietein mitä keltaisesta kankaasta tekisi :) niin herkullisen keltainen pääsiäis kangas. Ideoita? tai kuvia jos jollaine mielessä.. Pöytäliinan ehkä vois tehdä..mutta kangasta jää vielä sen jälkeenkin. Hmm. Kuvio kankaasta tulee ihan selkeesti verhot, ehkä johonkin tuoliin päälliset ja ehkäpä vielä jotain vaatettakin, tai vois tulostaa kankaasta tapettia? eli siis koko huone tulee tällä ihanalla :D ;)
ISO KIITOS kaikille!

Yllärivaihdot, nukkekoti.



Tyttöni nukkekoti ylhäällä viittä vaille valmis.. Huonekalut on suurin osa Lidlistä, ne on yhteistuumin tytön kanssa maalattu. Lidlin puiset huonekalupakkaukset tulee taas myyntiin ensi maanantaina eli Lidliin vaan kaikki jotka haluaa samanlaiset ;) (5 erilaista pakkausta , meillä 4 niistä. n. 8€ paketti)

Tigerin pikari-ylläri vaihdossa olen saanut etualalla olevat ihanat jutut :) . Ylärivillä viimeisimmät ostot. Kiitos kaikille! Ja pahoittelen jos tässä ei ole kaikki, olen yrittänyt pitää kirjekuorissa kunnes saan kuvattua, mutta joku on saattanut unohtua tästä. Sekä osa on löytänyt paikkansa esim Johanna Tiukan  lähetyksestä :)
(Kuvausrekvisiittana kakkukupu joka siis tehty tigerin pikarista ja kirppis helmistä.)

Hyvää Palmusunnuntaita huomenna! Tytön kanssa askarreltiin sairaslomaaskartelua, näitä oksia. 


perjantai 22. maaliskuuta 2013

Karhujen talo

 Verhot on jo ikkunoissa. Ylhäällä folio akkeli istuskelee, odottaa saavansa massaa päällensä. Alakertaan on myös portaat valmiina-mutta johonkin hyvää paikkaan ne pistin, kunhan löytyy liimaan kiinni. Niin ja tuolla liimapurkki, josta tulee pönttöuuni :). Puupalikat on myös tähän tulossa..





Karhujen tupa :) . En malta odottaa et mokoma liisteri kuivuu.. föönikään ei sitä hetkessä kuivata.


Etu ovi näkyy tässä. pari pientä koloa tulee johon lintuja yms muuttaa.

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lundby Lisan kunnostustyöt

 Karhujen koti valmistuu pikkuhiljaa..
 Alkuperäistapetit sain säästettyä tähän huoneeseen, kosteusvauriot piilotin omatekemällä boordilla. Leimasimella kuviot laitettu. Lattia on tuloste.

Alla aarrehyllyni :)

 Tyttö kalusti ;) vähän ahdasta on..
Barbi sai joululomalla virkkaamalla kesävaatetukseen, alla myös pikkarit- bikinit

Nukkekoteilua, rakennus puuhia

 Vähän päivitystä, nukkekodin neljännen kerroksen rakentamista. Työ pisteeni vaan on surkea, makuuhuoneen lattialla ;)



 Nämä ovet on ite askarreltu ja vähän epäilin tulleko niistä ovet vaiko ei. Saranoissa oli liian pienet ruuvit, ei onnistunut joten kuumaliimapistoolilla saranat on liimattu.

 Mineily saha. Ihan huippu! (Biltemasta, kuin myös listat-sytyketikut, joita tuossa sahaan) Päätin viime tipassa sittenkin pitää partsin vähän penempänä, enkä sittenmuistanut että takaseinä oli mitoitettu alkuperäis sunnitelman mukaan ;) , no tuuletus on kunnossa.. En myöskään ole tapetteihin yhtän tyytyväinen joten ne lähtee vaihtoon ja samalla seinä voisi saada jatkopalan ;)
 Pysyy koossa!
 Pikkuhuoneessa pikku ongelma, saranat on vinksallaan ja ei seinä meinaa aueta. Takaseinä puuttuu- hukkasin palan tapettia minkä olisin halunnut siihen, samaa kuin ovessa.. niin on jäänyt laittamatta. Lautalattia bambu tapletista.
 Uuden parvekkeen avajaiset



Katoksesta tuli tytön toiveesta toinen partsi, sinne kuljetaan tikkailla ikkunasta ;). Köysitikkaat tehtiin myös. Minja maalasi kaidepuut ja tikkaat .

Mini Kobra puhelimet. Tilauksesta aloin tekemään :) Nämä myyty kaikki.


 
















perjantai 15. maaliskuuta 2013

Blogin uudet tuulet ja uusin nukkis projekti

Ajattelimpa siivota tämän blogin . Vanhoja juttuja pois ja keskityn tässä harrastuksiin. Mulla toinen blogi taiteelle joten tähän sitten muita juttuja varten. Massajuttuja ja nukkekoti juttuja ym olisi tänne tulossa. Poistelin tilan saamiseksi vanhoja kuvia ja lisään uusia :) . En jaksanut aloittaa uutta blogia enää ;) .

Tästä tämä uusin projekti. Ostettu kirpputorilta :
 http://ankkurinappi.com/index.html
Tämä myös ilmoitettu kilpailuun (linkin ylälaidassa tuunauskilpailu) , palkintoja ei ole tiedossa mutta se ei nyt ole se tärkein :) , on vaan kivaa remontoida tämä mökki. Tämän valmistajaa ei ole tiedossa, jos joku tietää kertokaa :) harmikseni en googlettamalla nyt löytänyt yhtään mutta käykää katsomassa, tuolla toinen saman mallinen nukkis :D : pikkuista.blogspot.fi 

Vinkatkaapa jos tiedätte tästä, miltä vuodelta tämä esim on. Huone korkeus on 20cm. 
Olen isontanut porrasaukkoja- alhaallakin oli luukku (paperin alla kuvassa), sitäkin suurensin että mahtuu portaat paremmin ja joku kulkemaankin siitä :) . Tapettejakin on ja lattia + kattolaudoitus sahattu sopiviksi, joten eikun hommiin. 

Sähköpistokkeita en testaa, ei sovi mulla olevat tähän joten en osta uusia. Tarkoitus on led valoilla valaista ja kirpputori ja itsetekemällä + muiden tekemillä kalustaa tämä.